Nieuws

gelezen op Tandarts.nl:

Aldus drs. Peter van der Schoor, Tandarts-Impantoloog.

Een nieuwe Britse studie toont aan dat mensen op de I.C. met Covid-19 én gezwollen of bloedend tandvlees tot 70% meer kans hebben om te overlijden aan de gevolgen van de COVID-19-infectie. Dit toont aan hoe belangrijk een gezonde mondholte is in de strijd tegen het virus.

Lees hier verder....

Klik hier voor het volledige artikel.

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling.

Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het COVID-19 virus, heeft de Nederlandse Zorgautoriteit voor de periode van 1 augustus 2020 tot en met 31 oktober 2020 een code (C88) aangemaakt.
Deze mogen wij doorberekenen naar de patiënten die onze praktijk bezoeken.
De kosten zijn € 4,26 per bezoek. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag in sommige gevallen door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

Wanneer u bij ons komt, vragen wij u rekening te houden met het volgende:

 

  • Kom alleen naar onze praktijk als u een afspraak heeft. Afspraken maken of wijzigen kan uitsluitend telefonisch of via e-mail.
  • U heeft thuis al uw tanden gepoetst.
  • Kom alleen, met een kind mag er 1 begeleider mee.
  • Probeert u maximaal 5 minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn. Het is belangrijk dat er zo min mogelijk personen tegelijk in de wachtkamer zijn.
  • Komt u te laat, dan krijgt u een nieuwe afspraak. Wij willen namelijk te allen tijde uitloop van de behandeling voorkomen.
  • Na binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met gel.
  • U hoort ter plekke of u moet spoelen met een mondspoelmiddel.
  • U wordt door een medewerker in de wachtkamer opgehaald.

Update 22 april.

 

Met twee dagen vertraging gaan wij vanaf woensdag 22 april de reguliere behandelingen in de praktijk weer starten. Hierbij wordt rekening gehouden met de Leidraad Mondzorg Corona. Klik hier om de Leidraad te openen.

 

De reeds bestaande afspraken zullen zoveel mogelijk blijven staan. Het is wel mogelijk dat wij contact met u opnemen indien de agendaplanning dit vereist. Wilt u de afspraak liever uitstellen? Neemt u in dat geval, liefst via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), tijdig contact met ons op.

 

Natuurlijk kunt u met vragen ook bij ons terecht. In verband met mogelijke drukte aan de telefoon, kunt u de vragen bij voorkeur per e-mail aan ons stellen.

 

Wij hopen u spoedig weer in de praktijk te mogen zien.