Nieuws

In verband met vakantie zijn wij in de maanden juli en augustus beperkt bereikbaar. Op de dagen dat wij geopend zijn, zijn wij in ieder geval telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.00 uur.

 

Onze praktijk is gesloten op:

vrijdag 24 juli

maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli

vrijdag 7 augustus

 

 Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u bellen met 030 - 30 39 750.

Wanneer u bij ons komt, vragen wij u rekening te houden met het volgende:

 

  • Kom alleen naar onze praktijk als u een afspraak heeft. Afspraken maken of wijzigen kan uitsluitend telefonisch of via e-mail.
  • U heeft thuis al uw tanden gepoetst.
  • Kom alleen, met een kind mag er 1 begeleider mee.
  • Probeert u maximaal 5 minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn. Het is belangrijk dat er zo min mogelijk personen tegelijk in de wachtkamer zijn.
  • Komt u te laat, dan krijgt u een nieuwe afspraak. Wij willen namelijk te allen tijde uitloop van de behandeling voorkomen.
  • Na binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met gel.
  • U hoort ter plekke of u moet spoelen met een mondspoelmiddel.
  • U wordt door een medewerker in de wachtkamer opgehaald.

Update 22 april.

 

Met twee dagen vertraging gaan wij vanaf woensdag 22 april de reguliere behandelingen in de praktijk weer starten. Hierbij wordt rekening gehouden met de Leidraad Mondzorg Corona. Klik hier om de Leidraad te openen.

 

De reeds bestaande afspraken zullen zoveel mogelijk blijven staan. Het is wel mogelijk dat wij contact met u opnemen indien de agendaplanning dit vereist. Wilt u de afspraak liever uitstellen? Neemt u in dat geval, liefst via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), tijdig contact met ons op.

 

Natuurlijk kunt u met vragen ook bij ons terecht. In verband met mogelijke drukte aan de telefoon, kunt u de vragen bij voorkeur per e-mail aan ons stellen.

 

Wij hopen u spoedig weer in de praktijk te mogen zien.

April 2020

Op dit moment nemen wij geen nieuwe patiënten aan. Wij verwachten dat wij in het laatste kwartaal van 2020 weer ruimte hebben voor nieuwe patiënten.

Vanaf nu is onze praktijk ook te vinden op Facebook onder de naam Tandartsenpraktijk Clevers! U kunt ons Liken en Volgen.

Klik hier voor een directe link.

 facebook