Nieuws

Vanwege uitval van één van onze tandartsen, zijn wij per direct op zoek naar een waarnemend tandarts voor maandag, dinsdag en/of woensdag voor een langere periode.

 

Wij zoeken een tandarts die zich herkent in de volgende eigenschappen:

 • Big geregistreerd
 • ZZP-er, op omzetbasis
 • Enige ervaring is een pré
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Enthousiast en gezellig

 

Wat wij bieden:

Een eigen behandelkamer met ervaren assistentie op maandag tot en met donderdag. Er is een mogelijkheid om ook op donderdagavond te werken. Je komt te werken in een zeer enthousiast, gemotiveerd en gezellig team en een zeer trouwe groep patiënten.

De unit is zowel links- als rechtshandig.

 

Vacature Mondhygiënist

 Wij zijn per september 2021 voor langere periode op zoek naar een Mondhygiënist voor de dinsdagen.

 

Werkzaamheden:

 • parodontologische behandelingen,
 • nazorg,
 • gebitsreiniging,
 • instructie mondhygiëne

 

Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:

 • perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
 • zelfstandig,
 • empatisch

  

Over ons:

Onze praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Veenendaal, is uitstekend te bereiken per auto en ov en heeft een gratis parkeergelegenheid.

Ons team bestaat uit 2 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 2 preventieassistentes, stoelassistentes, balieassistentes en een praktijkmanager.

Wij zijn een praktijk voor algemene tandheelkunde met veel aandacht voor preventie. De persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze patiënten wordt enorm gewaardeerd. Er is een meer dan goede samenwerking met verschillende gespecialiseerde collega’s in de regio.

 

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u terecht op deze website, of neemt u contact op met Petra Goeman, praktijkmanager, aanwezig op maandag, dinsdagochtend en donderdag, tel, 0318-502888, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer dan 2 op de 3 kinderen in Nederland hebben voor hun 18e verjaardag minstens één gaatje in hun gebit. En dat terwijl je die bijna altijd kunt voorkomen als je goed voor de mond van je kind zorgt. Maar weet jij hoe dat moet?

 

Doe de test!

Binnen 2 minuten weet je hoe het met jouw kennis van de mondzorg gesteld is. En je weet daarna precies welke gemakkelijke stappen je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je kind opgroeit met een gaaf gebit. Ga naar: www.allesoverhetgebit.nl .

gelezen op Tandarts.nl:

Aldus drs. Peter van der Schoor, Tandarts-Impantoloog.

Een nieuwe Britse studie toont aan dat mensen op de I.C. met Covid-19 én gezwollen of bloedend tandvlees tot 70% meer kans hebben om te overlijden aan de gevolgen van de COVID-19-infectie. Dit toont aan hoe belangrijk een gezonde mondholte is in de strijd tegen het virus.

Lees hier verder....

Klik hier voor het volledige artikel.

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling.

Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het COVID-19 virus, heeft de Nederlandse Zorgautoriteit voor de periode van 1 augustus 2020 tot en met 31 oktober 2020 een code (C88) aangemaakt.
Deze mogen wij doorberekenen naar de patiënten die onze praktijk bezoeken.
De kosten zijn € 4,26 per bezoek. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag in sommige gevallen door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.